HTML

Akciós Nyaralások

Imádok utazni, fényképezni, sok-sok embert megismerni. Utazási élményeimet szeretném Veletek megosztani.

Friss topikok

Linkblog

2016.02.05. 13:55 Bonvoyage

Thesszaloniki nyaralások repülővel

Thesszaloniki - Budapest az Ellinairrel

Június 19-től heti közvetlen Budapest-Thesszaloniki járatot indít a Mouzenidis csoporthoz tartozó Ellinair görög légitársaság. A járatok hetente egy alkalommal, vasárnaponként közlekednek majd.
A járaton elérhető helyekre részben az utazási irodák kínálnak jegyeket charter alapon, azonban az ülőhelyek egy részére az internetes repülőjegy-keresőkben lehet foglalni.
A tervek szerint augusztus 28-ig közlekedő járatokat a légitársaság 148 turista osztályú üléssel berendezett Boeing 737-300-as repülőgépei teljesítik.

A közzétett menetrend szerint az EL162-es számú járat helyi idő szerint 12:15-kor indul Szalonikiből (SKG) és 12:45-kor száll majd le Budapesten. A légitársaság gépei 1 órás fordulóidőt követően, EL163-as járatszámmal 13:45-kor szállnak fel Ferihegyről és 16:25-kor érkeznek meg Szalonikibe.
A Budapest - Szaloniki viszonylatot a Wizz Air is repüli, a nyári menetrendben hetente két alkalommal, szerdánként és vasárnaponként közlekednek a diszkont légitársaság Airbus repülőgépei.

Forrás: http://turizmus.com

Szólj hozzá!

Címkék: utazási iroda nyaralások Görögország bravotravel.hu


A bejegyzés trackback címe:

https://akciosnyaralasok.blog.hu/api/trackback/id/tr768362774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása