HTML

Akciós Nyaralások

Imádok utazni, fényképezni, sok-sok embert megismerni. Utazási élményeimet szeretném Veletek megosztani.

Friss topikok

Linkblog

2016.02.06. 19:52 Bonvoyage

Air Transattal Vancouverbe

A hazai utazóközönség számára idén nyáron a kanadai légitársaság már Vancouvert is kínálja, mely egy kiváló csatlakozású torontói átszállással érhető el.

A járatok szezonálisan 2016 . június 22. és október 13. között közlekednek, heti 1 alkalommal. Kanadából szerdánként érkeznek gépek és csütörtökön indulnak vissza Budapestről.
A teljes menetidő Budapest és Vancouver között 1 átszállással 18 óra 10 perc, míg visszafelé 14 óra 25 perc.

Az Air Transat kanadai légitársaság tavaly nyáron szezonálisan indította el közvetlen járatait Budapestről Kanadába. Idén ismét elindulnak a népszerű kanadai járatok: június 2-tól Torontóba közvetlenül, míg Montreálba – és június 22-től Vancouverbe - torontói átszállással jutnak el az utasok.




Röviden a légitársaságról:
Az Air Transat Kanada vezető légitársasága, mely évente több mint 3 millió utast szállít a világ 30 országának közel 60 városába.
A légitársaság flottája 21 db szélestörzsű Airbus A330-as és A310-es repülőgépekből áll. A vállalatnál 2000 munkatárs dolgozik.
Az Air Transat része a kanadai Transat utazásszervező cégnek, mely mintegy 50 ország több mint 60 desztinációjába szervez utakat, többek között Kanadába, Euróbába és a Karib-térségbe.

A légitársaság 2015-ben ismételten elnyerte a Szabadidőre szakosodott legjobb légitársaság Észak-Amerikában díjat, melyet az utasok véleménye alapján ítélt oda Skytrax brit légiközlekedési minőségvizsgáló cég.

Forrás: http://www.azutazo.hu/cikkek/air-transattal-vancouverbe#.VrY2AVLL-KJ

Szólj hozzá!

Címkék: repülés repülőjegy repülőjárat Kanada akciosnyaralasok.hu


A bejegyzés trackback címe:

https://akciosnyaralasok.blog.hu/api/trackback/id/tr108366082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása