HTML

Akciós Nyaralások

Imádok utazni, fényképezni, sok-sok embert megismerni. Utazási élményeimet szeretném Veletek megosztani.

Friss topikok

Linkblog

2019.01.06. 00:43 Bonvoyage

Hasznos tanácsok utazóknak

Utazás előtt szkenneld be a fontos dokumentumokat! Ha ellopják vagy elveszted az útleveled, személyi igazolványod vagy a repülőjegyet, kapóra jön, hogy okostelefonról vagy tabletről elő tudod hívni a szkennelt változatot.

A mobilt tartsd repülő üzemmódban, hogy spórolj az aksival!

A töltőt, kábeleket tartsd lazán egy szemüvegtartóban!

Hajtogatás helyett inkább csavard össze a ruháid, rengeteg helyet spórolsz!

Ha több mindent kell töltened, vigyél hosszabbítót!

Használd a GPS-t, amikor külföldre utazol! Ha térkép nélkül utazol külföldre, kapcsold ki az adatátvitelt, hogy a GPS ne tudjon az internethez kapcsolódni, de indulás előtt töltsd le a Google térképet, ami utazás alatt is navigál a környéken.
Ha később internetkapcsolat nélkül is szeretnéd használni a Google Maps alkalmazást, akkor írd be a keresőjébe, hogy „ok maps”, és a látható terület mentésre kerül a telefonodon! Legközelebb kapcsolat nélküli módban is láthatod ezt a részt.

Érdemes megadni egy itthoni kontaktot, ha bármi gond lenne, őt lehessen értesíteni.

Kerüld el a várakozást a poggyásztérben! Címkézd fel a poggyászod “törékeny” címkével, amit a reptéri személyzettől beszerezhetsz. Gyakran a törékeny feliratú poggyászokat pakolják a csomagok tetejére, így az kerül legelőször a poggyász kiadó szalagra.

indulás előtt:

Forrás: http://www.bud.hu/indulas-elott-723.htmlprk=72313352

Szólj hozzá!

Címkék: fontos csomagolás hasznos tanács


A bejegyzés trackback címe:

https://akciosnyaralasok.blog.hu/api/trackback/id/tr3214539530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása